U leest het goed. Rootsec is niet jarig maar deelt wel uit. Op 19 en 20 juni a.s. staat Rootsec twee dagen lang op hét IT-sec event van Europa, namelijk de Cyber Security & Cloud Expo in de RAI Amsterdam. Nu weten we natuurlijk allemaal wat het kost om een volledige (!) penetratietest uit te laten voeren, dus uiteraard moet u hier wel iets voor doen. Naast deze toffe winactie leek het ons ook een goed moment om met een primeur op de proppen te komen..

U heeft hier lang op moeten wachten

Zoals u wellicht al had verwacht gaan we nog niet vertellen wat deze primeur precies inhoudt. Wat we u wel kunnen vertellen is dat we er de afgelopen maanden heel veel bloed, zweet en tranen in hebben gestort (zingt u in uw hoofd al mee?). Hetgeen we gemaakt hebben biedt een oplossing aan zowel de klantzijde als ook de zijde van de uitvoerende partij en het zal onze beide levens een stuk makkelijker maken. Met deze cryptische omschrijving zult u het voorlopig moeten doen. Wilt u echter als eerste weten wat wij met zoveel trots gaan presenteren? Kom dan op 19 juni om 16:50 naar het Developing Security Solutions Stage en neem samen met ons een stap in de toekomst van IT-security.

Alweer een winnaar!

Loopt u wel eens over de kermis en hoort u dan ook het welbekende “Er is alweer een winnaar-naar-naar!”, dat hoort u mogelijk (het zij symbolisch) bij onze stand op de beurs ook. Wij geven namelijk gratis Penetratietesten weg. Tenminste, als u ons kunt verslaan in een vriendschappelijk potje FIFA 19. Dat is het enige. U wint, wij pentesten voor u. Simpel toch? Dus hebben jullie iemand op de werkvloer die (zelfverklaard) de beste FIFA speler van zijn generatie is? Neem hem of haar dan vooral mee en wie weet ontvangt u van ons een gratis pentest.

Heeft u de 19e of 20e een paar uurtjes vrij? Kom dan naar de RAI en wij verwelkomen u uiteraard graag bij onze stand. Tickets voor dit evenement zijn gratis via deze link.