Home / Offensieve diensten / Hack Demo op Locatie

HACK DEMO OP LOCATIE

Wellicht heeft u de hitserie Mr. Robot wel eens gezien. Hier is de protagonist een briljante hacker die ongeveer alles en iedereen, zonder enig probleem, kan hacken. Of heeft u ooit de schermvullende groene letters in de Matrix gezien? Waar ze random wat op een toetsenbord slaan en vervolgens zitten ze in de interne omgeving van een goed beveiligd bedrijf? Zo gaat hacken dus niet. Hoe het wel in zijn werk gaat? Wij laten het graag zien middels een interactieve hack demo op locatie.

Hoe voert Rootsec een hack demo uit?

De hack demo’s van Rootsec zijn interactief en op maat. Samen met u bepalen we welke aspecten interessant zijn voor uw bedrijf. Vervolgens komt een van onze specialisten op locatie om daar ter plekke te gaan hacken.

Hij neemt het publiek mee in de wereld van misleiding en digitale inbraak. Hoe denkt een hacker? Waar zitten de zwakke plekken? Deze vragen worden allemaal beantwoord gedurende deze demo.

Uiteraard gebruiken we als voorbeeld jullie eigen omgeving. Op die manier komt het gevaar van hacken erg dichtbij. Dit zorgt voor een zeer interactieve en leerzame demo, met als uiteindelijk doel het verhogen van het bewustzijn.

Werknemer zijn vaak onder de indruk van het gemak waarmee hacken soms gebeurd. Dit heeft, zo hebben wij vernomen, er voor gezorgd dat werknemers bewuster omgaan met bijvoorbeeld data of hun laptop.

De voordelen van een Hack demo

Verhoogt Bewustzijn

Door de omgeving van de klant als doelobject te gebruiken komt het gevaar van hacken erg dichtbij en maakt dit het realistischer

Enthousiasme

Het onderwerp hacken is spannend en we hebben gemerkt dat deelnemers erg enthousiast zijn om hier meer over te leren

Compleet beeld

De hack demo is leerzaam maar ook leuk en interactief. Het resultaat is dat de deelnemers de materie gemakkelijk onthouden

Stap voor stap

Stap 1

Samen met u kijken we welke elementen naar voren moeten komen

Stap 2

Op locatie begint de specialist van Rootsec met de hack-demo op de omgeving van de klant

Stap 3

De aanwezige deelnemers worden bij de hand genomen en leren hoe een hacker te werk gaat

Stap 4

Een verhoogt bewustzijn zorgt voor minder risico’s binnen uw onderneming

Wanneer moet u een hack demo laten uitvoeren?

Een hack demo kunt u laten uitvoeren wanneer u wilt. Heeft u een rustige periode en wilt u uw personeel inzicht geven in hacken? Of bent u recentelijk (bijna) slachtoffer geweest van een aanval? Dan is het goed om met een hack- demo te laten zien hoe een hacker nou precies te werk gaat en hoe ook werknemers schakels kunnen zijn. Deze inzichten zorgen voor een hoger bewustzijn bij de werknemers.

Geef hackers geen kans

Laat uw systemen beveiligen door Rootsec

Neem Contact Op

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak