Home / Offensieve diensten

Offensieve diensten

Wat zijn de gevolgen van een datalek voor u? Weet u wat u meteen moet doen in het geval van een ransomware aanval? Welke maatregelen heeft u al genomen en hoe goed functioneren deze eigenlijk? Dit zijn vragen die wij u stellen alovrens we uw systemen gaan testen. Wij nemen niet genoegen met een standaard test. Onze standaard ligt hoger en dat merkt u in onze manier van werken, rapporteren en presenteren.

Pentesting
Phishing
Red Teaming
Social Engineering
Hack Demo

Penetratietesten

Onze gekwalificeerde security specialisten voeren een penetratietest uit met als doel om uw beveiliging te testen. En hoe kan dit beter dan door te proberen om deze security te doorbreken zoals een hacker dat ook zou doen. Op basis van de resultaten van dit grondige onderzoek kunt u grote stappen zetten ter verbetering van uw IT security.

Phishing simulatie

Wist u dat phishing bekend staat als cyberbedreiging nummer 1? Dit komt omdat een fout zo is gemaakt. Hoe vaak klikken uw medewerkers op links in e-mails zonder hierbij na te denken? Of hoe vaak wordt een bijlage gedownload omdat men hier geen gevaar in ziet? Zet uw werknemers weer op scherp met een phishing simulatie.

Red Teaming

Een Red-Teaming oefening geeft u goed inzicht in hoe uw huidige crisisteam omgaat met een aanval, of poging tot aanvallen, op uw systemen.  Tegenwoordig is het haast onoverkomelijk dat uw organisatie een keer slachtoffer gaat zijn van een poging tot data vergaring. Op zulke momenten is het belangrijk dat u kunt bouwen op een proactief team dat de aanval signaleert en afslaat. Wilt u de huidige staat van uw team testen? Voer dan een Red-Teaming oefening uit.

Social Engineering

Wat is de zwakste plek van elke organisatie? U denk dan misschien vaak aan digitale aspecten zoals data die op een Cloud staat opgeslagen of een server die niet volledig up-to-date is. Maar het antwoord is veel minder technisch. Het zijn namelijk de werknemers. In toenemende mate is gebleken dat de schakel ‘mens’ steeds vaker een doelwit wordt van hackers. Een Social Engineering oefening van Rootsec zorgt ervoor dat uw werknemers kennis maken met het gevaar dat misleiding heet.

Hack Demo

Wellicht heeft u de hitserie Mr. Robot wel eens gezien. Hier is de protagonist een briljante hacker die ongeveer alles en iedereen, zonder enig probleem, kan hacken. Of heeft u ooit de scherm vullende groene letters in de matrix gezien? Waar ze random wat op een toetsenbord slaan en vervolgens zitten ze in de interne omgeving van een goed beveiligd bedrijf? Zo gaat hacken dus niet. Hoe het wel in zijn werk gaat? Wij laten het graag zien middels een interactieve hack demo op locatie.

Geef hackers geen kans

Laat uw systemen beveiligen door Rootsec

Neem Contact Op

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak