Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Wachtwoordsterkte testen

Yellow line

Het is belangrijk om de wachtwoordsterkte binnen uw organisatie te testen. Hackers weten namelijk steeds vaker wachtwoorden te achterhalen en kunnen zo achter belangrijke bedrijfsgegevens komen. Wachtwoorden kunnen daarbij worden gekraakt, omdat ze niet sterk genoeg zijn om hackers buiten te houden. Bij Rootsec in Almere weten we zwakke wachtwoorden uit uw systeem te halen door deze door een sterke computer te laten raden. Zo houdt u hackers gegarandeerd buiten uw organisatie. Denkt u weleens: “Hoe sterk is mijn wachtwoord eigenlijk?” Schakel onze specialisten in en u weet het snel!

Laat uw wachtwoordsterkte testen!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Uw wachtwoordsterkte laten testen door ethische hackers

Yellow line

We krijgen meermaals de volgende vraag van werknemers: “Hoe sterk is mijn wachtwoord?” Voor het testen van uw wachtwoordsterkte schakelen we onze ethische hackers in. Zij weten op een veilige manier kwetsbaarheden in uw systeem bloot te leggen en te verhelpen om cyberaanvallen te voorkomen. Aan de hand van een computersysteem raden ze wachtwoorden binnen uw organisatie en weten ze zwakke schakels hieruit te filteren. Daarna ontvangt u een uitgebreide rapportage over de toegankelijkheid van uw systeem voor hackers. Zo kunt u eventuele problemen met uw wachtwoordhygiëne in de toekomst voorkomen.

Hoe sterk is mijn wachtwoord? Maak een afspraak en kom erachter!

Yellow line

Wilt u ook de wachtwoordsterkte van uw organisatie testen? Denkt u weleens: “Hoe sterk is mijn wachtwoord?” Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om uw bedrijfsnetwerk verder te beveiligen en optimaal te verweren tegen hackers. U bereikt ons telefonisch via 036 760 04 51 of per e-mail via info@rootsec.nl.