Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Ik ben gehackt

Yellow line

Ik ben gehackt. Als u hier achter komt, kan dit voor een heleboel stress, onzekerheid en angst zorgen. Kan ik nog wel bij mijn gegevens? Moet ik nu al mijn wachtwoorden en systemen aan gaan passen? Wat hebben de hackers buit gemaakt? Rootsec neemt deze zorgen direct weg en ondersteunt u om de hack zo goed en zo snel mogelijk te verhelpen én te voorkomen in de toekomst. Schakel daarom snel onze IT-specialisten in voor een oplossing voor uw IT-probleem.

Laat u adviseren door onze experts!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Ik ben gehackt. Zó lossen we dat op

Yellow line

Als voorloper binnen de IT-security helpen we u aan een waterdicht beveiligingssysteem om hackaanvallen te voorkomen. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met hackers of datalekken. Vandaar dat het belangrijk is om u bewust te zijn van de gevaren van cybercriminaliteit voor uw bedrijfsprocessen en gegevens. Verschillende klanten kwamen al bij ons met de mededeling: “Ik ben gehackt.” Wij helpen u om uw systeem dicht te timmeren en de schade voor uw bedrijf te beperken door snel in te grijpen met onze 24-uurs-monitoring service. Als ethische hackers sporen we zo direct alle kwetsbaarheden op binnen uw systeem en houden we hackers in de toekomst buiten de deur middels onze hacktest.

Neem contact met ons op voor een veilig netwerk

Yellow line

Ik ben gehackt, wat nu? Schakel snel de specialisten van ons bedrijf in Almere in om de schade te beperken. Met de 24-uurs-dienst staan we dag en nacht voor u klaar om uw probleem op te lossen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch bereiken via 036 760 04 51 of per e-mail via info@rootsec.nl.