ENDPOINT PROTECTION

U leest het nieuws ongetwijfeld ook en dan ziet u regelmatig berichten voorbij komen als ‘Malware aanval bij Ziekenhuis, hackers eisen mega-bedrag’ of ‘Data verzekeringsmaatschappij te koop aangeboden na lek in systeem’. Dit zijn berichten die je als ondernemer een vervelend gevoel geven, want wanneer bent u aan de beurt? Het is echter helemaal niet nodig om uw beurt af te wachten terwijl u ook proactieve stappen kunt nemen om uw IT-omgeving tot een ondoordringbare veste om te toveren. Hoe u dat doet? Met Endpoint Protection van Rootsec.

Endpoint protection done right.

Kiezen voor endpoint protection is kiezen voor ultieme beveiliging. Omdat wij bij Rootsec enkel het beste willen aanbieden aan onze klanten maken wij gebruik van de beste software op het gebied van endpoint protection. Combineer dit met de 24/7 monitoring dienst van Rootsec en een hacker zal het al snel opgeven.

Omdat Endpoint Protection een proces is dienen de middelen die hiervoor worden ingezet dynamisch te zijn. Een simpele statische firewall voldoet niet, zeker niet op de lange termijn.

Onze tools maken gebruik van AI, wat wil zeggen dat ze constant leren om uw endpoints beter te beveiligen. Daarnaast vereenvoudigt Endpoint Protection ook de bedrijfsbeveiliging door een holistisch antwoord te bieden op alle bescherming- en preventie behoeften van de organisatie. En dit met minder organisatorische middelen, mankracht en budget.

De voordelen van Endpoint Protection

Snel veilig

Rolt zich binnen twee uur uit over duizenden endpoints zonder onderbreking op de werkvloer

Voor nu én de toekomst

Is constant aan het analyseren en leren waardoor u zich ook beveiligd tegen toekomstige dreigingen

24/7 monitoring

Rootsec houdt uw omgeving 24/7 in de gaten. In het geval van een afwijking of dreiging wordt er direct actie ondernomen

Hoe werkt Endpoint Protection binnen mijn organisatie?

Omdat wij begrijpen dat uw bedrijfsprocessen niet zomaar stilgelegd kunnen worden zorgen wij er altijd voor dat deze niet onderbroken worden. Zonder dat u er iets van merkt rolt de Endpoint Protection software zich uit over uw systemen. Na slechts twee uur heeft elk endpoint binnen uw organisatie een agent actief. Deze agents beginnen per direct met het analyseren van uw systemen en geven constant updates door.

In een overzichtelijk dashboard komt al deze informatie door en wordt deze verder geanalyseerd. Dankzij deze verkregen data is de software in staat om te vertellen wat er dient te gebeuren om gevonden kwetsbaarheden en dreigingen meteen op te lossen. Zeker in het begin stelt dit u in staat om grote stappen te zetten op weg naar een hoger niveau van IT-security. In een maandelijks rapport, dat u van ons ontvangt, krijgt u tevens inzichtelijk wat er die maand is voorgevallen, verbeterd en wat er nog moet gebeuren.

Maak kennis met Cynet

Het Cynet 360 geavanceerde bedreiging detectie en response platform vereenvoudigt bedrijfsbeveiliging door een holistisch antwoord te bieden op alle bescherming en preventie behoeften van een organisatie. Cynet 360 vermindert de beveiligingsuitgaven door te voorzien in een veelvoud van mogelijkheden in één enkele oplossing, met minder organisatorische middelen, mankracht en budget.

Stap voor stap

Stap 1

Samen met u bepalen we welke en hoeveel endpoints er beschermd moeten worden

Stap 2

De security specialist van Rootsec zorgt voor de juiste configuratie van de devices

Stap 3

Als extra beschermlaag zorgen we ervoor dat de endpoints 24/7 worden gemonitord

Stap 4

Desgewenst brengen we maandelijks een uitgebreide rapportage uit

Laat ons u overtuigen

Om onze woorden kracht bij te zetten laten we u graag kennis maken met onze Endpoint Protection dienst middels een Proof of Concept (POC). Gedurende maximaal 1 maand laten wij u zien wat Endpoint Protection voor u kan betekenen op het gebied van IT-security. Samen met u selecteren wij enkele endpoints en na afloop van het POC rapporteren wij onze bevindingen. Samen bespreken we de resultaten en geven we u zodoende een goed idee van wat Endpoint Protection voor u hele organisatie kan betekenen. Wilt u overtuigd worden? Vraag dan een gratis POC aan.

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak