ONZE DIENSTEN

Bij Rootsec vindt u vijf diensten waar u uit kunt kiezen, maar daar stopt het niet. Wij geloven in maatwerk en daarom zijn al onze oplossingen met elkaar te combineren om zo optimaal resultaat te behalen. Wij stellen in samenspraak met u een plan op waarbij we enkel kijken naar waar u écht mee geholpen bent. Dankzij ruim tien jaar aan ervaring binnen diverse disciplines in de IT-security vinden wij snel de passende oplossing. En omdat wij beschikken over state-of-the-art tools behalen we ook nog eens heel snel de gewenste resultaten. Wilt u ons uitdagen? Dan horen we graag van u.

ONZE DIENSTEN

Altijd op maat, altijd hoge kwaliteit.

Security Assessment

Bij Rootsec geloven wij niet in dezelfde oplossingen voor verschillende problemen, daarom stemmen wij onze diensten liever af op wat u echt nodig heeft. Dit ziet u ook terug in onze Security Assessment dienst. Samen met u kijkt een IT-security expert mee naar uw uitdagingen of problemen en draagt gedegen oplossingen aan waar u echt iets aan heeft.

Penetratietest

Onze ervaren IT-securityspecialisten voeren een penetratietest uit met als doel het testen van uw beveiliging. Tijdens deze test worden middelen gebruikt die een echte hacker ook tot beschikking heeft. De resultaten van dit onderzoek, in de vorm van een gedetailleerd Nederlandstalig rapport, bieden u waardevolle inzichten om uw IT-security naar een hoger niveau te tillen.

Vulnerability Assessment

Een vulnerability assessment kunt u zien als het kleine zusje van een penetratietest. Waar een penetratietest diep graaft en zelfs de best verborgen kwetsbaarheden probeert te ontrafelen, blijft een vulnerability assessment wat meer aan de oppervlakte. Deze test definieert, identificeert en classificeert kwetsbaarheden, waardoor u in staat bent om proactief stappen te ondernemen om uw beveiliging nog sterker te maken.

Webapplicatie Monitoring

Op het internet zoals we dat vandaag de dag kennen staan uw applicaties onder constante dreiging van aanvallen. De frequentie van deze aanvallen groeit en daarmee ook de succesratio hiervan. Bescherm daarom uw webapplicaties in uw eigen private virtual Cloud en wij houden deze 24/7 in de gaten.

Endpoint Protection

Mensen werken anno 2020 thuis, onderweg of op kantoor. Dit stelt de endpoints bloot aan veel bedreigingen en het is daarom belangrijk om dit zo goed mogelijk te beveiligen. De Endpoint Protection dienst van Rootsec combineert slimme software met onze ervaring en kunde. Een nachtmerrie voor elke hacker.

Onze disciplines

Binnen de dienstverlening van Rootsec zijn er drie disciplines te onderscheiden. Het actief aanvallen van systemen, het monitoren van elementen binnen de IT-infrastructuur en het geven van specialistisch advies. Op basis van uw wensen of problemen kan er gekozen worden om meerdere elementen met elkaar te combineren voor het beste resultaat.

Laatste blogs

Awareness Bewustzijn Dreigingen Monitoring Onderzoek Security Uncategorized

Cyberweerbaarheid Nederland scoort onvoldoende

Weer een bomvolle blog vol met cybertechnische hoogstandjes, feitjes en falen. Wilt u meteen het leu...

Uncategorized

Interview met Alex Nijland

 Het is even geleden dat we een interview hebben gepubliceerd maar het leek ons hoog tijd om u...

Awareness Bewustzijn Dreigingen Firewall Phishing Security Uncategorized

Callcenters houden thuiswerkers via webcam in de gaten?

Deze week hebben we het niet over Trump, TikTok of over een corona-app. Niet dat er niets over te me...

Awareness Bewustzijn Dreigingen Firewall

Nederlandse corona-app ‘CoronaMelder’ nog lang niet veilig genoeg

Eindelijk is het dan zover. Na een paar weken te hebben gerapporteerd over de diverse corona-apps in...

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak