Home / Defensieve diensten / Network Monitoring

NETWORK MONITORING

Het hebben van een goede firewall en degelijke antivirussoftware is een goed begin met het oog op databeveiliging, maar helaas blijkt dit vaak niet genoeg te zijn. In een constant veranderende cybercrime wereld is het belangrijk om uw netwerk actief te monitoren. Zodoende kan je aanvallen zien aankomen en mitigeren. De Network Monitoring service van Rootsec bewaakt uw digitale omgeving. Zeven dagen per week. Vierentwintig uur per dag.

Hoe voert Rootsec Network Monitoring uit?

Cyberaanvallen worden steeds gecompliceerder en moeilijker te vermijden. Maar wij hebben een dienst in het leven geroepen die het enige juist antwoord geeft op deze nieuwe dreigingen, namelijk: proactief voorkomen.

Met behulp van security monitoring kan RootSec cyberdreigingen en aanvallen effectief tegengaan. Hierdoor wordt het risico op financiële- of imago schade, omdat er kritische informatie is gelekt, tot een minimum beperkt.

Als bedrijf zijnde hebben wij investeringen gedaan om uw netwerk actief te kunnen monitoren en waar nodig handelend op te treden. Ons SOC, Security Operations Centre,  maakt een connectie met uw platformen en controleert deze doorlopend op verdachte activiteiten.

Wijkt er iets af van de normale procedures? Dan ontvangen wij meteen een log met hierin de verdachte activiteit. Vervolgens gaan onze security specialisten meteen aan de slag voor u en wordt elke mogelijke dreiging meteen gestopt.

De voordelen van Network Monitoring

Uw data veilig

Onze Network Monitoring zorgt ervoor dat uw data veilig is en u zorgeloos uw werk kunt doen

Risicoverlaging

Door proactief te monitoren verlaagt u de kans op dataverlies, diefstal of malware aanzienlijk

Expertise en kennis

Detecteren wij een afwijking of dreiging? Wij informeren u direct en adviseren u wat te doen.

Stap voor stap

Stap 1

In overleg met u stellen we vast welke en hoeveel systemen er binnen de scope vallen

Stap 2

Rootsec configureert alle systemen binnen de scope ten behoeve van het monitoren

Stap 3

Wij monitoren de doelobjecten 24/7 en treden direct handelend op indien nodig

Stap 4

Desgewenst ontvangt u maandelijks een overzichtelijke rapportage van ons

Wanneer schakelt u Network Monitoring in?

Met Network Monitoring beperk je het risico van een aanval dusdanig dat de initiële investering zich altijd terugbetaald. Het stelt u in staat om met een gerust hart bezig te zijn met uw bedrijfsvoering, wetende dat wij uw systemen constant monitoren. Als dat is wat u zoekt, dan is de Network Monitoring oplossing van Rootsec echt iets voor u.

Geef hackers geen kans

Laat uw systemen beveiligen door Rootsec

Neem Contact Op

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak