Home / Defensieve diensten

Defensieve diensten

De defensieve diensten van Rootsec zorgen ervoor dat u zich als organisatie nooit meer druk hoeft te maken over de veiligheid van uw gevoelige data of uw belangrijke systemen. Samen met u bekijken we de situatie en bepalen dan met welke dienst we u het best van dienst kunnen zijn. Dit kan onder andere een awareness training zijn, endpoint protection, vulenerability assesment of firewall management. Rootsec kan dit, en meer, allemaal voor u regelen.

Vulnerability Assessment
Security Consultancy
Network Monitoring
Endpoint Protection
Firewall Management
Awareness

Vulnerability Assessment

Tegenwoordig is elk bedrijf verbonden met het internet en dit brengt uiteraard de nodige dreigingen met zich mee. Een vulnerability assessment van Rootsec definieert, identificeert en classificeert deze kwetsbaarheden. Op basis van deze rapportage kunt u proactief stappen ondernemen om uw bedrijf beter te beveiligen.

Security Consultancy

Heeft u lastige IT security vraagstukken waar u tegenaan loopt? Of wilt u graag iemand van buitenaf die uw organisatie onder de loep neemt? De consultancy dienst van Rootsec vult uw organisatie aan waar nodig. Onze experts hebben veel ervaring en beschikken over alle benodigde kennis en certificaten. Met een consultant van Rootsec haalt u kwaliteit en veiligheid in huis.

Network Monitoring

Het hebben van een goede firewall en degelijke antivirussoftware is een goed begin met het oog op databeveiliging, maar helaas blijkt dit vaak niet genoeg te zijn. In de continue veranderende wereld van cybercrime is het belangrijk om actief uw netwerk te monitoren. Op die manier kan je aanvallen zien aankomen en mitigeren. De Network Monitoring service van Rootsec bewaakt uw digitale omgeving. Zeven dagen per week. Vierentwintig uur per dag.

Endpoint Protection

Elk bedrijf heeft te maken met veel endpoints. Dit zorgt tegelijkertijd ook voor evenveel risico’s. Het is daarom van essentieel belang dat alle endpoints voldoende beveiligd zijn. Door de dienstverlening van Rootsec te combineren met de uitstekende end point protection software van Cynet hebben we de perfecte formule voor veilige endpoints. Dag in, dag uit.

Firewall Management

Wij hoeven u niet uit te leggen dat een correct geconfigureerde firewall essentieel is voor uw organisatie. Maar in de praktijk blijkt dat dit in veel gevallen toch niet het geval is. Veel bedrijven die wij bezoeken voor, bijvoorbeeld een penetratietest, hebben vaak een firewall die nauwelijks is geconfigureerd naar de behoeftes van de organisatie. Dit heeft ons doen besluiten om Firewall Management als dienst aan te bieden.

Awareness Training

Waar iedereen meteen denkt aan Firewalls en Penetratietesten als het om IT security gaat is een zekere mate van awareness (bewustzijn) net zo belangrijk. Uw werknemers vormen namelijk een groot risico. Zijn zij zich bewust van wat de gevolgen kunnen zijn van het onzorgvuldig omgaan met data of persoonsgegevens? Vaak heeft een hacker aan het kleinste beetje informatie al genoeg om schade aan te richten.

Geef hackers geen kans

Laat uw systemen beveiligen door Rootsec

Neem Contact Op

Boek uw gratis
cyber security consult!

Geheel vrijblijvend uw problemen of vragen bespreken? Dat kan bij Rootsec!

Maak uw afspraak